keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Sokerilumihiutaleita ! 3

Mooi! Vilja taas.
Elisiis nyt ois aika sitten sen viimesen postauksen aika tästä sarjasta. Olis pitäny kirjottaa tää postaus eilen, mutta kokeet oli tulossa, niin ei oikein voinut. Meillä on nyt nimittäin pikkunen koeviikko, ja koko alkuviikko ja viikonlppu on mennyt lukiessa kaikkiin kokeisiin, huoh. No mennääs sitte siihen asiaan.


 Tolta ne lumihiutaleet siis näyttää, kun ne on kuivunu. Tässä vaiheessa ne on jo valmiit, ellei sitten halua jatkaa tätä pidemmälle niin, että näihin laittaa ne narut. Ei muuten kannata sitten lorauttaa vettä noiden päälle, koska nehän on sitä sokeria!


Eli naruja on mulla kahta eri väriä, kultanen ja punainen, jotka molemmat kiiltää tosi nätisti. Narut ostin tiimarista, joskus pari vuotta sitten,  mutta uskon että niitä vieläkin saa sieltä. Nämä maksoi kai jotain 2 euroa kappale, jotenka ei maksa melki mitään.


Ja näin ne lumihiutaleet on siis valmiit. Näitä mä itse ainakin käytän joulukuusen koristeina, mutta niitä voi laittaa vaikka joululahjapakettiin pienenä lisäyllätyksenä.


Itse pidän noista sokerilumihiutaleista todella paljon, vaikka oon tehnyt niitä ihan kyllästymiseen saakka! Toivottavasti te pidätte näistä, vaikka ei ne nyt ihan täydellisiä ole. Moimoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)